Header Ads

Sekitar Majlis Iftar Bersama Blogger 2014

Pada 19 Julai (Sabtu ) telah berlangsung Iftar Bersama Blogger yang bertempat di Saloma Theatre Restaurant. Aku sebenarnya memenuhi jemputan yang diberikan kepada pihak isteri daripada pihak penganjur iaitu Denaihati Networks dan Al-Ansar Health. Rasanya ini adalah event ketiga yang telah disertai bersama Denaihati selepas Sepetang Bersama Blogger 2013 & Buat Duit Dengan Blog 2013 yang dianjurkan di Hotel Singgahsana Petaling Jaya. Tidak banyak gambar yang diambil kerena kedudukan tempat duduk dan pentas jauh, jadi hanya menggunakan zoom untuk merakamkan kejadian semalam.

 Banner

 Saudara Broframestone & khirkhalid

Pendaftaran

 Saudara eizil & anarm

 Penaja utama #IBB2014

 Peneraju utama Al-Ansar

 Pengacara Muaz

 Ucapan Pengasas Denaihati Networks

 Warga emas yang diraikan

 Saudara Hazman Fadzil

 Ucapan Pengasas Al-Ansar

 Penganjur bersama : Denaihati Networks & Al-Ansar

 Gimik helikopter

 MOU antara Denaihati Networks & Al-Ansar

 Termetrai perjanjian

 Penyampaian plak

 Tazkirah Ramadhan

 Kumpulan Damai

 Zoom jauh sahaja

 Berduet

Penuh Penghayatan

Mungkin kerana perjalanan yang agak jauh untuk balik, aku mengambil keputusan untuk balik awal. Ditambah juga dengan kesesakan melampau Kuala Lumpur di malam minggu kerana shopping barangan untuk raya. Terima kasih kepada Denaihati kerana sudi menjemput walaupun mewakili isteri...

 Aku bersama Saudara Hilal Azmi

Bersama Tuan Amir Denaihati




9 comments:

  1. terima kasih kerana sudi hadir walau dari Sungai Besar... insha Allah ada lagi event pada masa akan datang...

    ReplyDelete
  2. Assalam... bersyukur dtg awal sikit hari tu... dpt kenal & berbual2 hehee. In shaa Allah, ada kesempatan lain mudah2an dpt kita berjumpa lagi... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah, ada event lagi, boleh berjumpa lagi...rasa segan jugak berborak dengan blogger2 terkenal ni....

      Delete
  3. Tahniah pada team denaihati networt yang anjurkan #IBB2014 ni dengan jayanya.

    Hmm saya mohon izin untuk ambil gambar warga emas diraikan. Blog ini setakat ini satu-satunya ada gambar mereka yang diraikan.

    ReplyDelete
  4. wahh! cantik2 juga gambar ye! btw, jemput lah singgah blog. video dah siap! meh terjah! dan komen2 lah sekali!
    salam kenal.
    www.kaio.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar biasa2 jer...btw, salam kenal jugak...

      Delete
  5. Aktiviti yang sangat menyenangkan

    ReplyDelete

Powered by Blogger.